Menu

.      

Suveüritused muudavad nädalavahetusel liikluskorraldust

  • Kirjutas BNS

 FOTO: Aigar Nagel

Nädalavahetusel muudavad suveüritused mitmel pool üle Eesti tavapärast liikluskorraldust.

Laupäeval toimub Otepääl rahvusvaheline spordivõistlus Ironman Otepää triatlon ning seoses üritusega rakendatakse riigiteedel suuremahulisi liikluspiiranguid kell 9-19. Kell 9-16 on liiklusele suletud Rõngu–Otepää–Kanepi maantee Otepää ja Kanepi vahel kilomeetritel 18–38.

Lisaks on suletud mitmed väiksemad maanteed Otepääl ja Pühajärve ümbruses. Liiklejana tuleb jälgida tähelepanelikult kehtestatud ajutist liikluskorraldust, reguleerijate märguandeid ning võtta aega liiklemiseks Otepää ümbruse teedel. Ürituse ajal saab liikluskorraldust puudutavat teavet ka infotelefonilt numbril 50 16 506.

Laupäeval ja pühapäeval toimub Võrumaal Vastseliinas XXV Maarahva Laat. Vastseliinat läbivad teed on laadaga seoses nädalavahetusel liiklusele suletud. Kiirusepiirangud on ka Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel alevikuga külgneval lõigul. Autojuhtidel tuleb jälgida ajutist liikluskorraldust.

Viru Ralliga seoses on laupäeval Lääne-Virumaal Viru-Jaagupi ümbruses kiiruskatsete toimumise ajal paaritunnised sulgemised Küti–Aravuse ja Saueaugu–Kantküla maanteedel. Pühapäeval on ralli tõttu kell 12-17.30 liiklusele suletud Mõdriku–Kehala maantee Kehala ringrajast mööduv lõik.

Harjumaal on reedest kuni 18. juuni õhtuni liiklusele suletud Keila–Ohtu maantee Ohtu raba vaheline lõik seoses gaasitrassi ehitusega. Ümbersõit on tähistatud Keila–Haapsalu maantee ja Keila Ringtee tänava kaudu.

Tallinna ringteel Veneküla ja Lagedi vahel tehakse nädalavahetusel betoonpiirde remonttöid, arvestada tuleb liikluspiirangutega töötsoonis.

Pärnumaal Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Kanaküla sillal 108. kilomeetril paigaldatakse laupäevast esmaspäevani silla deformatsioonivuuke. Üks sõidusuund on sillal suletud ning liiklus reguleeritud eesõigusmärkidega.

20 PÄEVA ENIMLOETUD