Menu

.      

Milline on välismaalt tellitud paki tegelik teekond Eestisse?

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Välismaalt pakke tellides tekib paljudel küsimusi, et näiteks miks pakk kiiremini kohale ei jõua ja miks ei panda see autole, mis otse sihtkohta sõidaks, vaid liigutatakse pakki erinevate keskuste vahel. DPD Eesti toob ühe paki näitel välja, milline on tegelik saadetise teekond Eestisse.

DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss selgitas, et kuna tänapäeval pakuvad praktiliselt kõik pakiveoteenust osutavad ettevõtted ka oma saadetise interneti vahendusel jälgimise teenust, siis tekitab see kohati klientides isegi rohkem küsimusi.

„Inimesed näevad näiteks, et nende pakk on kuskil asjasse mitte puutuva riigi sorteerimiskeskuses või depoos ja sellist tekib ka loomulik küsimus, et miks pole tema pakk autos tema poole sõitmas ning istub lihtsalt kuskil laos,“ märkis Kirss. „Reaalsus on aga see, et kogu tohutu süsteemi kõige efektiivsemalt toimimas hoidmiseks on teekonnal paiknevad sorteerimiskeskused lihtsalt hädavajalikud ja tegelikult on seda aega, kui inimese saadetis kuskil lihtsalt seisab, ülimalt vähe.“

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD