Menu

.      

MKM: Alexela ei rikkunud odavmüügi rahastamisel riigiabi meetmeid

  • Kirjutas BNS

Alexela Võru teenindusjaam Kose tee 6. FOTO: Aigar Nagel

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) hinnangul ei väärkasutanud Alexela AS tunniajase odavmüügi kampaania rahastamisel gaasitanklate rajamiseks väljastatud riigiabi vahendeid.

Alexela Grupp, mille ettevõtetele on määratud riigiabi kokku ligi 1,5 miljonit eurot, teatas 16. septembril, et sama päeva hommikul kell 10-11 on Tartus, Võrus, Jüris ning Tallinnas Sikupilli ja Pääsküla tanklates võimalik rohegaasil sõitvatesse sõidukitesse biometaani tankida nullhinnaga.

Circle K palus rahandusministeeriumil koostöös rakendusüksustega teostada järelevalvet Alexelale määratud riigiabi õiguspärase kasutamise osas ning rikkumise korral keelduda edasistest väljamaksetest või nõuda toetus tagasi.

Circle K väitel rikkus Alexela turunduskampaania läbiviimisel muu hulgas biometaanituru arendamise toetuse tingimusi, mille järgi on lõpptarbijale transpordikütusena tarnitud tõendatud biometaani koguse tootmise maksumus megavatt-tunni kohta abikõlbulik kulu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD