Menu

.      

Postimees Grupp teenis 8,9 miljonit eurot kahjumit

  • Kirjutas BNS

Foto on illustratiivne FOTO: Pixabay

Ajalehe Postimees, telekanali Kanal 2 ja mitmete teiste meediaväljaannete omanikfirma, ettevõtja Margus Linnamäele kuuluv Postimees Grupp, teenis tänavu aprillis lõppenud majandusaasta aruande kohaselt 53 miljoni euro suuruse käibe juures 8,9 miljonit eurot kahjumit, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal kolmapäeva õhtul. 

Postimees Grupi juhi Andrus Raudsalu sõnul on ajakirjandus kui äri tänasel hetkel koht, kus suurt kasumit loota pole, ning Postimehe eesmärk on liikuda kahjumi vähendamise suunas, et vähemalt nulli jõuda, edastas ERR. 

"Uudismeedia tootmine on pigem täna meie turul tegevus, kuhu tulebki peale maksta kahjuks. Kui vaadata asja suuremas perspektiivis, siis me oleme täna ju osaliselt tänu kuulutusteportaalide müügile väga hästi kapitaliseeritud ettevõtete grupi osa, kellel kasumlikkusega probleeme ei ole. Ja see, et meil täna on olemas Eestis inimesed, kes on valmis vaba ajakirjanduse nimel kandma ka teatavaid kulusid, on tervitatav ja teistpidi teeb see meid jällegi täiesti sõltumatuks," kommenteeris Raudsalu.

"Me oleme küll vaikselt sinnapoole teel, et oma kahjumit vähendada ja ühel hetkel jõuda ka nulli, aga ka omaniku ootus ei ole see, et ta hakkaks nüüd Postimehest ülisuuri kasumeid välja võtma," lisas Raudsalu.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD