Menu

.      

Peaminister külastab tormikahjusid kandnud Võrumaad

  • Kirjutas BNS

Jüri Ratas Facebook: Jõudsin Ameerika Ühendriikidest Eestisse tagasi ning suundun kohe Lõuna-Eestisse, kus mul on mitmed kohtumised Võru ja Rõuge vallas🚁 Olen jälginud möödunud nädalavahetusel Eestimaad räsinud tormiga seotuid arenguid. Nüüd kohapeal saan kaasa mõelda, kuidas leida lahendused, mis aitaksid sel korral kannatada saanuid ning kuidas tulevikus sellisteks olukordadeks paremini valmis olla.

Peaminister Jüri Ratas sõitis reedel Võrumaale, et rääkida kohalike elanike ja omavalitsusjuhtidega möödunud nädalavahetusel tekkinud tormikahjudest piirkonnas.

Ratas kohtub Võru vallavanema ja volikogu esimehega, kohalike elanike ja ettevõtjatega. Peaminister külastab ka Lõuna-Eesti Haiglat.

Võru vald

"Jõudsin Ameerika Ühendriikidest Eestisse tagasi ja suundun kohe Lõuna-Eestisse, kus mul on mitmed kohtumised Võru ja Rõuge vallas," märkis Ratas. "Olen jälginud möödunud nädalavahetusel Eestimaad räsinud tormiga seotud arenguid. Nüüd kohapeal saan kaasa mõelda, kuidas leida lahendused, mis aitaksid sel korral kannatada saanuid ning kuidas tulevikus sellisteks olukordadeks paremini valmis olla."

Võru linn ja Võrumaa jäid eelmisel nädalavahetusel tormi tõttu mitmeks tunniks elektrita, samuti oli häiritud mobiilside ja Võru linnas katkes veevarustus. Lõuna-Eesti Haiglas tagati vool elektrigeneraatori abil.

20 PÄEVA ENIMLOETUD