Menu

.      

VIDEO Peaminister külastas tormikahjusid kandnud Võrumaad

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Stenbocki maja, 2. november 2019 – Peaminister Jüri Ratas külastas Võrumaad, et rääkida kohalike elanike ja omavalitsusjuhtidega möödunud nädalavahetusel tekkinud tormikahjudest piirkonnas.

„Tormituulte poolt põhjustatud elektri-, vee- ja sidekatkestused mõjutasid sel nädalal paljusid Eestimaa inimesi. Tuhandetele võrokatele oli see väga raske nädal ja on mitmeid neid, kelle jaoks raskused pole veel läbi, tagajärgedega tegelemisest rääkimata,“ sõnas peaminister.



„Soovin kindlasti tunnustada kohaliku omavalitsuse, riigiteenistujate, erinevate ettevõtete ja vabatahtlike head ning tihtilugu ennastasalgavat tegutsemist ja koostööd tekkinud olukorras ning tormikahjustuste likvideerimisel selle nädala jooksul,“ kinnitas ta.

Ratas märkis, et tõstatab elektrikatkestuse ning selle võimalike põhjuste ja tagajärgede teema esmaspäeval korraliselt kogunevas vabariigi valitsuse julgeolekukomisjonis.

„Kohtumised Võru omavalitsusjuhtide, pääste- ja politsei esindajate ning kohalike elanike ja ettevõtjatega aitasid mõistma meie tugevusi ning nõrkusi loodusõnnetustega toimetulemisel. Tervikpildi saamiseks võtame Võru juhtumi ja elutähtsate teenuste katkemise ning taastamise jutuks valitsuse julgeolekumisjonis," lausus peaminister.

20 PÄEVA ENIMLOETUD