Menu

.      

Nordecon rekonstrueerib 7,7 miljoni eest teid

  • Kirjutas BNS

AS Nordecon ja maanteeamet sõlmisid kolm lepingut erinevate teelõikude rekonstrueerimiseks kogumahuga ligi 7,7 miljonit eurot. 

Nordecon rekonstrueerib Viljandi-Põltsamaa lõigul Võisiku-Kuningamäe 7,3 kilomeetri pikkuse lõigu. Tööde maksumus on 2,6 miljonit eurot ilma käibemaksuta. Tööd valmivad seitsme kuuga, teatas Nordecon börsile. 

Teiseks rekonstrueerib ehitusfirma Võru-Kuigatsi-Tõrva tee Kuigatsi teeristi ja Soontaga vahelisel lõigul 8,1 kilomeetri pikkuse lõigu, sealhulgas kaks silda. Tööde maksumus on 3,14 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks. Tööd valmivad samuti seitsme kuuga.

Kolmandaks rekonstrueerib ettevõte Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa kilomeetritel 20,898 kuni 25,00 Vaida-Aruvalla lõigu esimesel niidil 4,1 kilomeetri pikkuse lõigu. Tööde maksumus on 1,945 miljonit eurot ilma käibemaksuta. Tööd teostamise tähtaeg on 180 päeva.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Rootsis, Soomes ja Ukrainas. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis.

Kontserni 2019. aasta konsolideeritud auditeerimata müügitulu oli 234 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 690 inimesele. Emaettevõtte aktsiad noteeritud Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD