Menu

.      

Uuel nädalal kerkivad õhusooja maksimumid kuni 16 kraadini

  • Kirjutas BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi kerkivad uuel nädalal õhusooja maksimumid kuni 16 kraadini. 

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni 0 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati vähest vihma ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 2-8, rannikul puhanguti 11 m/s, ennelõunal pöördub lääne poolt alates edelasse 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 5 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Hommikupoolikul on päikesepaisteline ilm. Pärastlõunal vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib vähest vihma sadada. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 10-16, rannikul kohati 6 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD