Menu

.      

Balti riikidele kõrge tunnustus Saksamaalt

http://www.danpower.ee/

Saksamaa ajakirjade kirjastajate liit tunnustab Eestit, Lätit ja Leedut panuse eest Euroopa idee edendamisel, andes kolme riigi presidendile 6. novembril Berliinis üle aasta eurooplase auhinna „Kuldne Victoria“.

Selle sammuga soovivad Saksa meediakirjastajad tunnustada Balti riikide saavutusi viimase 25 aasta jooksul, sest veerand sajandiga on kolm riiki tõusnud paljuski eeskujuks kogu Euroopale.

Lisaks meediaettevõtetele toetavad auhinna väljaandmist ka tuntud Saksa ettevõtted, teiste seas Eestis ja Leedus tegutsev Danpower GmbH. „Danpoweri GmbH-l on hea meel olla osaks Balti eduloost ning anda sellesse oma panus,“ ütles Danpower Eesti AS juhatuse liige Markus Süßmann. „Eesti ja Saksamaa koostöö on viimastel aastatel igal tasandil arenenud ja usutavasti annab nüüd Balti riikidele osutatav positiivne tähelepanu suhete arengule hoogu juurde.“

Danpower GmbH sisenes Eesti turule 2012. aastal. Danpower Eesti AS tegeleb Võrus soojuse tootmise ja müügiga ning 2013 avas ka saksakeelse kõnekeskuse Võrus.

20 PÄEVA ENIMLOETUD