Menu

.      

Hesburger avab veel sel aastal Eestis kolm uut restorani

Selline hakkab välja nägema 6100 ruutmeetri suurune Võru Tarbijate Ühistu Maksimarket. FOTO: VT

Soome ja Baltikumi suurim restoranidekett Hesburger otsustas Eestis veel laieneda ja avab kolm uut restorani – kaks Tallinnas ja ühe Võrus.

Hesburger avab Võru Maksimarketis uksed 54-kohaline restoran.

Mõeldes perekülastajatele on suuremas osas avatavatest restoranidest olemas ka tore lastenurk. “Oleme võtnud eesmärgiks kõikjal, kus ruumiplaan vähegi võimaldab, sisse ehitada ka lastenurgad,“ kinnitas Hesburgeri arendusjuht Ieva Salmela. “Meie eesmärgiks on lisaks menüü täiustamisele, muutuda ka perekesksemaks, pakkudes igale pereliikmele midagi,” lisas ta.

Hesburgeri menüü on põhiosas stabiilne kuid igaks hooajaks tuuakse sisse ka midagi uut. Sel suvel olid selleks kohapeal valmistatud värsked smuutid, mis külastajate poolt väga hästi vastu võeti.

Socio Uuringukeskuse poolt läbi viidud kiirtoiduturu uuringu kohaselt eelistab suurem osa vastanuist (23%) kiirtoidukohana just Hesburgerit. Hesburgeril on Eestis 35 restorani, Baltikumis tervikuna 118. Kokku on maailmas tänase seisuga avatud 432 Hesburgeri restorani, lisaks Baltikumile ka Skandinaavias, Venemaal, Ukrainas, Türgis, Kasahstanis ja Saksamaal. Ettevõte on aktiivses arengufaasis ning lisaks Baltikumine avati äsja uus restoran ka Ukrainas. Hesburgeri restoranides töötab kolme riigi peale kokku ca 6700 inimest ning see arv suureneb pidevalt. Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ja Kirsti Salmela.{fcomment}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD