Menu

.      

Tänavu saab iseteeninduskassasid kasutada igas teises Maxima kaupluses

Iseteeninduskassad Tartus, Sõbrakeskuses asuvas supermarketis Maxima XX FOTO: MAxima

Jaekaubanduskett Maxima jätkab tänavu oma kauplustesse iseteeninduskassade paigaldamisega ning suve lõpuks on selle kaasaaegse ja mugava makseviisi kasutamine võimalik igas teises Maxima kaupluses.

“Eesti elanikud on iseteeninduskassad väga hästi vastu võtnud. Kauplustes, kus sellist makseviisi pakume, eelistavad ise oma ostude eest tasuda keskmiselt veerand ostjatest,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas. “Mõnedes kauplustes sooritatakse iseteeninduskassas koguni pool kõikidest ostudest.”

Maxima Eesti peadirektori sõnul on kauplustekett tänaseks varustanud iseteeninduskassadega 21 poodi, mille hulgas on nii suuremaid hüper- ja supermarketeid kui ka kodulähedasi poode üle Eesti.

“Nii kasutusstatistika kui ka klientide tagasiside kinnitab, et üha suurema arvu klientide silmis on võimalus ostude eest ise tasuda muutunud iseenesestmõistetavaks,” märkis Vygintas Šapokas. “Iseteeninduskassad aitavad lisaks kliendi kasutusmugavuse tõstmisele märgatavalt ka kaupluste igapäevatööd efektiivsemalt korraldada, kuna saame seeläbi suunata rohkem töötajaid müügisaali.”

Alanud aastal paigaldatakse iseteeninduskassad kümnesse Maxima kauplusesse Tallinnas, Sauel, Keilas, Märjamaa, Põltsamaal, Võrus ja Valgas. Kokku on aasta lõpuks iseteeninduskassadega varustatud 31 Maxima poodi.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD