Heategevuslikku invataksoteenust pakkuv mees saab uue invabussi

FOTO: Aigar Nagel

Eestis aastaid heategevuslikku invataksoteenust pakkuv Põlvamaa elanik Ants Väärsi saab neljapäeval kätte annetuste toel soetatud uue invabussi Volkswagen Transporteri.

Üle aasta kestnud heategevusliku kampaani "Aitame Antsul Aidata" käigus koguti 32 000 eurot vajaminevast 40 000 eurost, teatasid kampaania korraldajad teisipäeval BNS-ile. Osa summast on veel puudu, kuid heategevuslik üritus on jõudnud finišisirgele ja Ants Väärsi saab oma vana ja sagedast remonti vajava auto asemele täiesti uue ning vajalike lisaseadmetega sõiduki.

Uue Volkswagen Transporteri pidulik üleandmine toimub neljapäeval kell 12 Møller Auto esindusse Tallinnas Mustamäe tee 6.

Ratastoolist tõusnud ja vähi seljatanud Ants Väärsi on suure südamega mees, kes on pärast tervenemist võtnud oma missiooniks aidata raskelt haigeid, puudega ja vanu inimesi sõidul arsti juurde ja tagasi ning seda võimalikult soodsalt ja ise töötasu saamata.

Antsu tegevuse toeks saab helistada telefonil 900 6677, annetades kümme eurot või teha ülekanne OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227, annetades enda jaoks sobiva summa.

Comments  
  -1
Nüüdsaavad ka Võru abivajajad tasuta Tartu arstile .
  +3
ei tea mille eest see ants siis süüa ostab kui bussi kerjas ja sõidutab ilma tasu saamata

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD