Menu

.      

Hansa Bussiliinide käive kasvas mullu 9,3 miljoni euroni

Foto: ERAKOGU

Hansa Bussiliinide käive oli eelmisel aastal 9,3 miljonit eurot, mida on poole võrra aasta varasemast enam.

Kui 2015. aastal läbisid Hansa Bussiliinide bussid 5,6 miljonit kilomeetrit, siis 2016. aastal kogunes kilomeetreid 50 protsendi võrra enam, teatas firma. Hansa Bussiliinide juhatuse liige Andres Puskar ütles pressiteate vahendusel, et kasvu taga on teenindavate maakonnaliinide lisandumine ning tellimusvedude osakaalu suurenemine.

"Eelmisel aastal alustasime 28 bussiga Võru maakonnaliinide teenindamist ja aasta varem tõime 25 bussi Rapla maakonnaliinidele, mis moodustab kokku ligi 40 protsenti meie praegusest bussipargist. Samuti uuendame iga-aastaselt bussiparki, tänu millele on suurenenud ka tellimusvedude osakaal," rääkis ta.

"Lisaks liinivedudele tegeleme igapäevaselt ka koolilaste ja töötajate veoga ning teenindame seltskonna- ja ärireise. Põhirõhk on turvalisuse, mugavuse ja kvaliteetse teeninduse tagamisel ning uued bussid võimaldavad seda kõike pakkuda veelgi kõrgemal tasemel," ütles Puskar.

Hansa Bussiliinid on Hansa Gruppi kuuluv ettevõte, mis teenindab maakonnaliine Pärnu, Viljandi, Rapla, Võru ja Hiiu maakondades, teostab kommertsliinivedusid ja osutab tellimusvedusid üle Eesti. Hansa Bussiliinide bussiparki kuulub 135 bussi ja ettevõte annab tööd 230 inimesele.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD