Märtsi esimesed päevad tulevad lörtsised ja soojad

Võrumaa Teataja

Märtsi esimesed päevad tulevad lörtsised ja soojad, kuid kohati üsna tugeva tuulega.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab veidi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, hommikuks saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, öö hakul Kirde-Eestis kuni -3 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja pärastlõunal sajab mitmel pool enamasti vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 2-7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Sooja on 1-4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab enamasti lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Ka neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, kuid päeva jooksul sajuhood harvenevad. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD