Võrumaa töömessil oli pakkumisel ligi 160 töökohta

Võrumaa Teataja

Töötukassa korraldusel toimus reedel kell 10-13 Võru kultuurikeskuses Kannel järjekordne Võrumaa töömess, kus tuli pakkumisele ligi 160 töökohta.

Töömessi eesmärk on viia kokku tööandjad ja tööotsijad. Võrumaale pakutakse üle 120 töökoha, millel lisanduvad 40 töökohta naabermaakondades. Leiab nii püsivat kui hooajatööd paljudes erinevates valdkondades. Messil osaleb 23 ettevõtet ning 10 partner- ja tugiorganisatsiooni, kes tegelevad arendus-, koolitus- ja haridusteemadega.

Töötukassa Võrumaa osakonna juhataja Ene Kerge sõnul on töömessile tulemas eelkõige suuremad ettevõtted, kes lähiajal soovivad täita enam kui üks või kaks töökohta. „Loodame, et nii tööandjad kui tööotsijad leiavad töömessilt seda, mida nad ootavad. Võrumaa osakonna juhina loodan, et töötukassa on Võru- ja naabermaakondade ettevõtjatele ja arendusorganisatsioonidele oluline partner ning esimene valik, kellega koostöös leida lahendusi töötajate värbamiseks ja koolitamiseks. Alates 1. maist hakkab töötukassa pakkuma täiendus- ja ümberõpet ka töötavatele inimestele – usun, et see tihendab meie koostööd veelgi,“ rääkis Kerge.

Lisaks töövahendusele toimub messil kaks põnevat infotundi. Esimeses räägib Tiina Leosk tööõigusest ning teises saavad kõik huvilised infot teistes Euroopa riikide töötamise võimalustest.

Kandle kohvikust saab messi ajaks karjääri- ja ideede kohvik, kus saab testida enda tugevusi ja nõrkusi, analüüsida enda tegevusplaane ning leppida messil alustatud individuaalnõustamiste jätkuna kokku aja uueks põhjalikumaks karjäärinõustamiseks.

Töömessi korraldamisele aitasid kaasa Võrumaa Arenguagentuur, Võru maavalitsus, Võru linnavalitsus ja Tsenter.

Comments  
  +7
Miks siis töötu ja kõigi oma endiset kaaslaste peake kaebaja perverse käitumisega Tähismaa Võrus tööle pole läinud? 160 vaba kohta ja keegi ei oota kõiki tüssvat Tähismaad. Isegi Savisaare alamad andsid selle veidra paari, kes valedega ja oma haige lpase taha pugedes raha välja nuiab ja tööd ei taha teha, kohtusse
  +2
https://www.tootukassa.ee/toopakkumised?category_id=all&location_id=86&education_id=all&job_type_id=all&general_area_id=all&area_id=all

247 töökohta!
  +13
AK uudistes jäi silma CRISTELLA reklaam. CVkeskus tõesti ju 20 kohta. Ei ole usutav osalise tööajaga jutt. Eestis ikka 12-15 tundi. Toimetuse autor tooge lugejale ka need töökohad nähtavale, tundub laest võetud nr. Ja see tüütukassa oma koolitustega, klient peaks saama õpet, mis teda huvitab, aga mitte teie pealepressitud koolitusi. Huvitab reaalselt paljud siis töölepinguni jõuavad.
  +15
Võrumaale pakutakse 120 töökohta,kus need töökohad on? CV keskuses Võrumaal ainult 20 töökuulutust.
  +6
Seda ei osanud küll keegi oodata, et Varese Teater ka Võru valda jõuab. Kurb....

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD