Automaksu ja pangalõivu ei tule

Pilt on illustratiivne FOTO: VT

Riigieelarve strateegiat arutanud valitsuskabinet otsustas kolmapäeval, et automaksu ja pangalõivu ei tule.

"Olen rahul. Automaksu ei tule ja pangalõivu samuti mitte," kirjutas kaitseminister Margus Tsahkna Facebookis. "Tervishoiu jätkusuutlikkusse suunatakse järgmise nelja aasta jooksul 215 miljonit eurot lisaraha. Riigieelarve strateegia on koos."

Tsahkna lisas, et ettevõtjad peaksid olema rõõmsad ja inimesed tundma end tervise küsimustes kindlamalt. "Kõva töö ning tunnustus partneritele!" kirjutas ta.

Lisaks kahele protsendile SKT-st antakse järgnevatel aastatel kaitseinvesteeringuteks täiendavalt 60 miljonit eurot, mille eest ostetakse lahingumoona.

Comments  
  +5
Sester soovib kehtestada ka magusamaksu juures veel järgmised tingimused, alla 16 aasta on limonaadi ja muu sellise joogi müük keelatud, täiskasvanutele kes salaja alaealistele ostavad ootab karm karistus, trahvi näol. Müüjatel on kohustus küsida dokumenti jookide ostude puhul.
  +3
Automaksu ja pangamaksu ärajätmine parandab suuresti vaesama elanikkonna toimetulekut! Rikkad tuleb sundida limonaadi jooma! Ratas oma kaaslastega on geniaalsed tuhapead.
  0

Quoting Pankur:


Quoting Oi:

kui kahju.


Suhkrumaks on väga sotsiaalne maks ja leevendab madalapalgaliste toimetulekut,ning hoiab moosikulusid all.


Oi kirjutab õieti, mida oleks teinud siis rikkurid oma võimsate maasturitega dziibidega jne. Sellepärast asi ei läinudki läbi nagu ei lähe suhkrumaks.
  -2

Quoting Oi:

kui kahju.


Suhkrumaks on väga sotsiaalne maks ja leevendab madalapalgaliste toimetulekut,ning hoiab moosikulusid all.
  +3
kui kahju.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD