Politsei tabas liiklustalgutel ligi 175 kiiruseületajat

Politseinik Stina Võru linna tänavatel ja teedel, kus „Fast and Furious“ filmistseenid olevat kohalike elanike igapäevaellu tunginud. Pärast päev otsa patrullimist tõdes Stina, et Vin Dieselit polnud Võrus paraku märgata. Samuti ei tuvastanud politsei sel päeval sealkandis ühtki kiirusületajat. Raadioeetergi oli väljakutsetest tumm. Loodetavasti on eesootav õhtu sama mõnusalt turvaline. Politsei- ja Piirivalveamet

Kolmapäeval korraldatud liiklustalgutel tabasid politseinikud kokku 173 piirkiirust ületanud autojuhti.

Talgutest osa võtnud 264 politseinikku jõudsid ööpäeva jooksul 927 paika, kuhu korrakaitsjaid oodati, edastas amet oma Facebooki leheküljel.

Korravalvurid kontrollisid rohkem kui 1400 sõidukit ning vestlesid üle 800 juhiga. Kokku 173 autojuhti said liigse kiiruse eest karistada.

Kolmapäeva hommikul alanud ja neljapäeva hommikuni kestvate liiklustalgute eel andsid inimesed teada rohkem kui 1600 probleemsest kohast.

Mullu 21. aprillil ööpäeva kestnud talgutel osales rohkem kui 250 politseinikku, kes vormistasid 220 kiiruseületamist ning lisaks sellele vestlesid ligi poole tuhande juhiga.

Inimeste ettepanekute alusel toimuvaid liiklustalguid peetakse üle Euroopa.

Fotol Politseinik Stina Võru linna tänavatel ja teedel, kus „Fast and Furious“ filmistseenid olevat kohalike elanike igapäevaellu tunginud. Pärast päev otsa patrullimist tõdes Stina, et Vin Dieselit polnud Võrus paraku märgata. Samuti ei tuvastanud politsei sel päeval sealkandis ühtki kiirusületajat. Raadioeetergi oli väljakutsetest tumm. Loodetavasti on eesootav õhtu sama mõnusalt turvaline.

Comments  
  +2
täiesti pandav tšikk, võiks endale normaalse töö leida!?
  0
Kui nii kenake liikluspolitsei mõõdab kiirust, siis pole ime, et nii palju kiirusületajaid liikluses on.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD