Aprilli viimase nädala esimeses pooles lumesajud veel ei taandu

Aprilli viimase nädala esimene pool pakub jätkuvalt vihma-, lörtsi- ja lumesadusid.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul kagusse ning tugevneb saartel 7-12 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Pärast keskööd hakkab Lääne-Eestis lörtsi sadama, mandril on kohati võimalik ka lumesadu. Hommikul levib sadu üle Eesti itta. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lörtsisadu läheb üle vihmaks ja harveneb. Õhtul läheneb Loode-Eestise aga juba uus vihmasadu. Tuul pöördub edelasse kiirusega 7-12, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5-10, Kirde-Eestis kohati 3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, kohati kohati võimalik ka lumi. Edelatuul nõrgeneb 3-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on enamasti pilves ilm. Sajab vihma, õhtupoolikul sajuvõimalus väheneb. Puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD