Lõuna-Eesti Haigla konverents “190 aastat haiglaravi Võrumaal”

Lõuna-Eesti Haigala FOTO: Pilt on illustratiivne  FOTO: ANDREI JAVNAŠAN Võrumaa Teataja

Tähistamaks 190 aasta möödumist haiglaravi algusest Võrumaal ning 35 aasta möödumist haiglakompleksi valmimisest Meegomäel korraldab Lõuna-Eesti Haigla 03. mail 2017. a kell 11.00 kultuurimajas Kannel konverentsi „190 aastat haiglaravi Võrumaal“.

Konverentsil räägitakse haiglaravi muutumisest läbi aegade ning kohanemisest tänapäeva multikultuurse ühiskonnaga. Peaesineja on Valdur Mikita, kes räägib Lõuna-Eesti teraapilisest vaimust. Konverentsile on oodatud kõik endised ja praegused haigla töötajad ning tervishoiukorraldajad üle Eesti.

Vana-Võromaa Kultuurikojas on 15.04.-15.05.2017 avatud meditsiiniteemaline näitus. Inimesed saavad oma silmaga vaadata, millised olid töövahendid aastaid tagasi.

Comments  
  0
Mine lammuta ära ja tee haljastus korda. Tasuta tööjõud meeldib haiglajuhtidele väga. Veel parem kui maksad oma tegevuse eest peale. Arusaamatuste vältiimiseks anna ikka plaanidestt haiglale teada. Muidu panevad veel pulkade taha. Seda pole vaja.
  +9
Sissesõidul haigla juurde on betoonmüür sobimatu. Lagunenud nõuka-aegne. On haljastus puudu ja haigla ees olev purskkaev ajast arust. Tänavavalgustus õhtusel ajal puudub kuni Kubja järveni s.t. polegi valgustust.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD