Eeloleva nädala esimene pool pakub ilusat kevadilma

Mai eelviimase täisnädala esimene pool pakub ilusat päikselist kevadilma, mis kergitab päevased temperatuurimaksimumid suuresti üle kümne kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-5 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, kuid õhtuks sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub kirdesse ja põhja ning tugevneb 4-9, õhtupoolikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 7-12, Edela- ja Lõuna-Eestis kuni 15 kraadi. Õhtupoolikul hakkab õhutemperatuur põhja poolt alates langema.

Teisipäeva öösel taevas selgineb ja ilm on enamasti sajuta. Puhub kirde-ja idatuul 4-8, öö hakul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, saarte rannikul kuni 8 kraadi. Teisipäeva päeval on kuiv ja enamasti päikesepaisteline ilm. Idakaaretuul nõrgeneb 1-5 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on õhukese kõrge pilvevinega kuiv ilm. Tuul pöördub lõunakaarde ja tugevneb vastu hommikut veidi. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel ja läänerannikul kuni +6 kraadi.  Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõuna on kõikjal sajuta, õhtupoolikul võib Lääne-Eestis kohati hoovihma sadada. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 12-16, meretuulega rannikul kuni 9 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD