Menu

.      

Alexela avas oma kõige uuema tanklapoe Võrus

FOTO: www.alexela.ee

Alexela avas maikuu alguses, 8. mail Võru linnas, Kose tee 6 aadressil oma kõige uuema tanklapoe. Alexela Võru tanklapood on kõige värskemalt renoveeritud tanklapood Alexela Eesti tanklates. Lisaks tavapärasele bensiinile ja diislikütusele on olemas AdBlue- ja diisli-kiirtankur veokitele ning avatud on Alexela uuel kontseptsioonil põhinev PAUS tanklapood. Tanklas on ka Baltikumi esimene LNG-baasil töötav CNG tankla. Sel aastal paigaldatakse tanklasse ka LPG-tankur.

Värskelt avatud tanklapoe abil on lisaks kvaliteetsele kütusele müügil nüüd ka lai valik esmatarbekaupu ning isuäratavad ja tervislikud eined – supid ning harjumuspärane burger ja hot-dog. Seda kõike saadab aga kiirelt valmiv, värskete kuumade jookide valik. Uudisena on Võru tanklapoes nüüd võimalik ka sõlmida kindlustuslepinguid, mida Iizi.net abil vahendame ning lisaks saab tanklast osta balloonigaasi.

Kuni 8. juunini lõpuni on Võru poes kohv tasuta, kui osta vähemalt 30l kütust või burger või hot-dog. Tasuta kohvi saamiseks tuleb esitada Alexela Sooduskaart.

Kutsume üles kõiki Võru inimesi külastama meie tanklat – Alexelas tankides toetad Eesti sporti ja kultuuri, sest Alexela on kultuuriministri poolt pärjatud tiitliga „Aasta Kultuurisõber 2015“.

Alexela Oil kuulub Alexela gruppi ning on aus eestimaine tanklakett. Ettevõtte 72-st tanklast omab tanklakauplusi 23. Vanima eestimaise tanklaketina (aastast 1993) ollakse tööandjaks enam kui 130 inimesele üle Eesti. Alexela tanklad kannavad märki „AUS KÜTUS“, mis kinnitab, et Alexela tasub riigile kõik maksud, täites nii oma kohustusi Eesti ühiskonna ees.

20 PÄEVA ENIMLOETUD