Mai viimased päevad pakuvad vihmavõimalust

Võrumaa Teataja

Mai viimased päevad toovad kohati suviseid maksimumtemperatuure, kuid eeloleva nädala esimesel poolel tuleb arvestada ka tugeva tuule ja vihmavõimalusega.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb ja pöördub põhjakaarde. Sooja on 10-15 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma, kuid pärastlõunal sajuhood harvenevad. Puhub põhjakaaretuul 3-9, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 12 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 3-9, kuid maapinnal võib õhutemperatuur kohati 0-kraadi lähedale langeda. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ja õhtupoolikul levib vihmasadu läänest itta. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9. Saartel tugevneb tuul õhtuks puhanguti 14 m/s. Sooja on 14-20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja ajuti sajab vihma. Kagutuul pöördub edelasse ja läände ja tugevneb 7-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ning ajuti sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 7-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhtuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 11-16 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD