Jaanilaupäeval sai kaks inimest pussitada

Korrakaitsjad pidid jaanilaupäeval reageerima kahele juhtumile Pärnu- ja Järvamaal, kus konflikti üritati lahendada noa abil, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Lääne prefektuuri pressiesindaja sõnul sai politsei reedel väljakutse Pärnumaale Saarde valda, kus 21-aastane mees oli löönud noaga oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni, vahendab ERR. Teine samalaadne väljakutse laekus politseile Järvamaalt Türi vallast, kus talumajas löödi noaga 59-aastast meest, kelle kiirabi seejärel haiglasse viima pidi. Võimalik lööja on politseile teada. Mõlema juhtumi uurimiseks käivitati kriminaalmenetlus.

Lääne prefektuuri piirkonnas kontrollis politsei ka 45 avalikku jaanipidu, kus avastati üks alkoholi tarvitanud alaealine, selgub politsei- ja piirivalveameti (PPA) ööpäevainfost.

"Mõnel korral oli politsei abi vaja, et lahendada jaanikul tekkinud konflikte, kus alkoholiga liiale läinud kodanikud tüli norima kippusid või ilmusid inimesed erajaanipidudele, kuhu nad oodatud ei olnud, kuid need lahenesid rahumeelselt," ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja ERR-ile.

Põhja prefekt Kristian Jaani kirjutas sotsiaalmeedias, et ka Harjumaal tuli politseil tegemist teha joobes juhtide ja purjutanud lastega.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD