Politsei leidis üles 14 aastat tagasi varastatud jalgratta

Lõuna prefektuur

Lõuna prefektuuri korrakaitsjatel oli võimalus teha rõõmus üllatus naisele, kellelt 14 aastat tagasi varastatud jalgratta nad nüüd üles leidsid.

Jalgratas läks kaduma 14 aastat tagasi Tõrvast ühe korrusmaja rõdult. Toona andis naine vargusest politseile teada ning tagataskust oli tal võtta ka ratta raaminumber. Kuigi ratas jäi siis kadunuks, leiti see nüüd Valgast ning politsei andis leiust omanikule teada.

„Naine oli väga imestunud ja üllatunud, et ratas temani tagasi jõuab. Seda enamgi, et päev varem oli pere plaaninud uue jalgratta ostu ning üle pika aja tuli jutuks see, kuidas eelmisest jalgrattast ilma jäädi. Tehti naljagi, et vast pole mõtet uut ratast osta, ehk tuuakse varsti vana tagasi. Seda enam jahmatas neid ainult päev hiljem politseist tulnud rõõmusõnum selle ratta leidmisest,“ kirjeldas piirkonnapolitseinik Marek Käis telefonivestlust rattaomanikuga.

Politsei soovitab jalgrattaomanikel hoida alles selle dokumendid ning teha rattast foto, sest varguse korral on neist abi omaniku tuvastamisel. Praegugi on politseis hoiul mitmed leitud ja varastatud jalgrattad.

Comments  
  0
Ainult 14 aastat kuluski ??

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD