Merko rekonstrueerib 900 000 euro eest Mõniste alajaama

Foto on illustratiivne FOTO: pixabay

Merko kontserni kuuluv AS Merko Infra rekonstrueerib 2018. septembriks käibemaksuta 900 000 euro eest Elektrilevile Mõniste alajaama.

Esmaspäeval sõlmisid Merko Infra ja Eesti Energia tütarfirma Elektrilevi lepingu Mõniste alajaama rekonstrueerimistööde teostamiseks Võrumaal, teatas Merko börsile.

Tööde käigus rekonstrueeritakse Mõniste 110/35/10-kilovoldine alajaam. Mahtu kuuluvad projekteerimine, ehitus ja paigaldustööd alajaamas ning sekundaarosa paigaldus- ja seadistustööd.

Ehitatakse jaotla hoone, kuhu paigaldatakse uus 10-kilovoldine kahe sektsiooniga jaotusseade ning kaarepool. Alajaama territooriumile paigaldatakse uus 35-kilovoldine jaotusseade, ehitatakse välja ja seotakse elektrivõrguga kõik väljuvad 35-kilovoldised ja 10-kilovoldised liinide kaablid.

Lepingu maksumus on ligikaudu 900 000 eurot, millele lisandub käibemaks. Tööd algavad juulis 2017 ning lõppevad 2018. aasta septembris.

AS Merko Infra põhitegevusvaldkondadeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike välisvõrkude ehitamine, kanalisatsioonipumplate paigaldamine ning sadeveesüsteemide ehitamine ja renoveerimine. Lisaks tegutseb ettevõte kesk- ja kõrgepinge alajaamade ning liinide projekteerimise, seadistamise ja ehitamisega.

AS Merko Ehitus Eesti on ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener-, elektri, teede- ning elamuehituse töid.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD