Alanud nädala ilm muutub päev-päevalt suvisemaks

Pilt on illustratiivne Fotod: ANDREI JAVNAŠAN/Võrumaa Teataja

Eeloleva nädala esmaspäeval on küll veel vihmasagaraid ja tugevat tuult oodata, ent päev-päevalt muutub ilm kuivemaks ja soojemaks ning pakub kolmapäeval juba kuni 24 soojakraadi.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, saartel ja rannikul kuni 12 m/s. Sooja on 19-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning Lääne-Eestis võib kohati hoovihma sadada. Puhub lõunakaaretuul 3-10 m/s. Sooja on 13-17 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 1-7 m/s. Sooja on 20-24 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD