Ralli tõttu suletakse Võrus reedel ja laupäeval mitu tänavat

Võrumaa Teataja

Reedel on teetööde, veekahjustuste ning Lõuna-Eesti ralli tõttu liiklus mitmel pool piiratud.

Põlva maakonnas Toomasmäe–Suure-Veerksu maantee on kilomeetritel 5,3-6,3 oleva veetakistuse tõttu suletud, edastas maanteeamet.

Võru maakonnas on Eesti ja Läti meistrivõistluste etapiks oleva 15. Lõuna Eesti Ralli“ läbiviimise tõttu kell 17.15 – 20.45 liiklusele suletud Palli–Ruusmäe maantee, Luutsniku–Plaani maantee ning kell 17.45 – 21.15 Räpo – Uue-Saaluse maantee ja Tootsi–Kasaritsa maantee.

Võistluste ajaks suletakse Võru linnas Kesklinna park reedel liikluseks kella 16-23 ja laupäeval kella 17.30-23, edastas Võru linnavalitsus. Vabaduse väljak suletakse liikluseks laupäeval kella 17.30-23.

Reedel on kella 18.30-22.45 liiklusele suletud Paju tänav Lepa ja Jüri tänava vahelisel lõigul, Jüri tänava ringtee, Räpina maantee Jüri tänavast kuni Räpina maantee 4a majani, Räpina maantee 1 asuv kaupluse esine parkla, Jüri tänav Paju tänava ja Petseri tänava vahelisel lõigul, Petseri tänav Jüri tänava ja Kooli tee vahelisel lõigul, Võru spordihalli parkla ning Kooli tee Petseri ja Räpina maantee vahelisel lõigul.

Reedel on kavas kolm kiiruskatset, neist viimane on 1,07 kilomeetri pikkune Võru linnakatse, laupäeval kaheksa kiiruskatset. Viimati sõideti Lõuna-Eesti rallil Võru linnakatse 2009. aastal. Võru linnakatse on pealtvaatajaile tasuta, ülejäänud võistluse jälgimine on tasuline.

Põlva maakonnas Räpina–Kahkva maantee 6,1. kilomeetril on vihm ära uhunud tee 20 meetri ulatuses. Ümbersõit on korraldatud Väike-Veerksu – Rahumäe kaudu.

Võru maakonnas Vastseliina–Meremäe–Kliima maanteel on kilomeetritel 4-5 ja Vana-Vastseliina –Panikovitsi maantee algus "Tulede öö Estonian Voices" toimumisajal kehtestatud kiiruspiirang ja parkimiskeeld.

 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD