Eelolev nädal toob paiguti öökülma

Eeloleva nädala esimeses pooles on maapinnal kohati oodata kuni paarikraadist öökülma.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9, rannikul kuni 13 kraadi. Maapinnal langeb õhutemperatuur kohati 0 lähedale. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Öö jooksul pöördub tuul loodest edelasse ja lõunasse 4-10 m/s. Sooja on 2-8, rannikul kuni 13 kraadi. Maapinnal kukub õhutemperatuur kohati 0 kuni -2 kraadini. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tugevneb edela- ja lõunatuul 4-10, saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 16-19 kraadi.

Kolmapäeva öö hakul on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Hommikul pilvisus tiheneb ja Lääne-Eestis hakkab vihma sadama. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12. saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kuni 16 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib läänest üle Eesti itta. Õhtul alates läänest sadu lakkab. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 15-18, Ida-Eestis kuni 20 kraadi


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD