Eeloleva nädala algus toob paiguti krõbedat öökülma

Võrumaa Teataja

Eeloleva nädala esimene pool toob hallaöid ja krõbedat öökülma, kus termomeetrinäit langeb kohati kuni 7 pügalat alla nulli.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib veidi sadada. Puhub ida- ja kirdetuul 2-7, saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, rannikul kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval valitseb samuti vahelduv pilvisus. Kohati võib sadada vähest vihma või lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idatuul 2-7, saartel kuni 11 m/s. Külma on 1-5 kraadi, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idatuul 2-7 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Külma on 2-7, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Comments  
  +2
mis asi söö nüüd om. Aa, nöö ommava nu talvõ pini valgõ. Ma kai algul määnegi känguru tõug uus eestih om.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD