Politsei leidis Tartus kadunud Reneti surnukeha

Renet Joosep

Politsei leidis reede hilisõhtul Tartus Raadi linnaosas võsastunud alalt 20-aastase Reneti vägivallatundemärkideta surnukeha, teatas laupäeval politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Politsei uuris põhjalikult sündmuskohta ning jätkab tööd, et selgitada välja kõik täpsemad asjaolud, mis viisid noore mehe surmani. Täpne surmapõhjus selgitatakse lahangul.  

"Liigutav oli tunda ja näha, kuidas kogu Tartu ja teisedki olid otsingutel abiks nõu ja jõuga. Igaüks aitas südamest ning seda kahetsusväärsem on teadmine, et rasked ilmaolud, õhuke riietus ja muud ohtu sattumist soodustavad asjaolud võtsid meilt väga lühikese ajaga võimaluse Reneti elu päästa," möönis Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk.

Politsei avaldab sügavat kaastunnet Reneti lähedastele ja sõpradele.

Politsei tuvastas turvakaamerate salvestuste põhjal, et Renet lahkus 26. oktoobril kella 3 ajal Narva mnt ühiselamu juurest Roosi tänavale, tegi mitmeid põikeid kõrvaltänavatele ning jõudis 26. oktoobril kella 4.30 paiku Raadi linnaosas Kasarmu tänava lähistel võsastunud maastikule, kust politsei ta 27. oktoobri hilisõhtul leidis.

Comments  
  +1
Väga tänuväärne soovitus politseilt, et noored peole minnes hoiaksid kokku ja ühiselt liiguksid hilises ööpimeduses ja hoiaksid sidet kojujõudmiseni. Ehk oleks kaval lõbustuskeskonnas õhtu jooksul silm peal hoida ka oma kaaslastel, mis toimub ja kes on ülejäänud peokaaslased jne...? Mingid märgid ohtude tunnetamisel oleks ehk olulised ja ärataksid tähelepanu, aitaksid ennetada ja ära hoida traagilist lõpptulemust.
Hoidkem kokku ja me oleme palju tugevamad.
  +4
Selles kohas eksimine ei ole välistatud, seda enam, kui olles võõras linnas ja pimedaga. Isegi tuntud kohas muudab väsimus, külmas ja pimedus orienteerumise võimatuks. Ka isegi ähmane tulede valgus muudab ümbrust tundmatuseni. Segane lugu ka ühiselamu uksega, äsja esimese kursuse tudengina ei pruukinud ta teada valvest teises majas. Või juba varem õhtu jooksul...???, mida ei pruugi enam verest leida. Kahju, korralik noormees ja nii arusaamatult kurb saatus. Tundub, et kogu Eestimaa on leinas ja kuidagi ei suuda sellest aru saada ja sellega leppida. Siiras kaastunne.

 


 

LOE VEEL


 

VIIMATI LISATUD


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD