Lähipäevad toovad öiseid miinuskraade ja sademeid

Võrumaa Teataja

Eeloleva nädala keskpaik toob öiseid miinuskraade ning vihma-, lörtsi- ja lumesadu.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, kohati ka lund. Puhub loode- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul ja saartel puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi, Ida-Eestis ka lund. Loodetuul nõrgeneb 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, mandril ka lund. Lääne-Eestis pöördub tuul kagusse 3-7 m/s, Ida-Eestis püsib loodetuul 5-11 m/s. Külma on oodata 1-6 kraadi, saarte rannikul tuleb kohati kuni 4 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund, rannikul ka vihma. Tuul pöördub kõikjal idakaarde 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, saartel tuleb sooja 5-9 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis hakkab vihma ja lörtsi, mandril ka lund sadama, hommikuks levib sadu itta. Tugevneb kagutuul 5-12, rannikul ja saartel puhanguti 15 m/s. Külma on 1-6 kraadi, läänerannikul tuleb aga sooja kuni 1, saartel 4-7 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Sajab vihma, Ida-Eestis lörtsi ja lund. Puhub kagu- ja idatuul 5-11, Ida-Eestis kuni 15 m/s, saartel pöördub tuul loodesse ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, saartel tuleb sooja kuni 9 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 

VIIMATI LISATUD


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD