Menu

.      

Vabaerakond valis Kagu-Eesti piirkonnajuhiks Ülar Vana

Ülar Vana FOTO: Eesti Vabaerakond

Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkond pidas pühapäeval Võrus oma üldkogu ja valis juhiks Ülar Vana, kes kuulus ka eelmisse piirkonnajuhatusse.

"Peame väärtustama erakonnaliikmeks olemist," ütles pressiteate vahendusel Vana, kelle sõnul on Vabaerakonna jaoks olulisim järgmisteks parlamendivalimisteks valmistumine. "Ma tunnen, et meie mõtteviisiga inimesi on siinkandis palju ja nüüd on vaja teha tööd selle nimel, et mõttekaaslased liitusid meie erakonnaga."

Lisaks ühehäälselt piirkonnajuhiks kinnitatud Vanale valiti juhatusse Kati Kongo ja Kristi Varul Põlvamaalt, Tanel Valk Valgamaalt ja Urmas Ott Võrumaalt.

Üldkoosolekul tehti kokkuvõtteid kohalike valimiste tulemustest. Valimisvõitluses osalesid vabaerakondlased ka Kagu-Eesti omavalitsustes just valimisliitude koosseisudes. Räägiti järgmisest aastast ja 2019. aastal toimuvatest riigikogu valimistest.

Üldkogu järel toimus Vabaerakonna esimehe Artur Talviku eestvedamisel kohtumisõhtu piirkonna liikmete ja kohalike inimestega. Vabaerakonna avalik üritustesari "100 särtsu Eesti ellujäämiseks" pakkus kuulajaskonnale Vabaerakonna mõtteid ja nägemusi tuleviku Eestist. Üritusel vastas kohaolijate küsimustele ka Mõnistest pärit riigikogu liige Monika Haukanõmm, kellelt päriti aru eeskätt sotsiaal- ja tervishoiuteemadel.

Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonda kuulub 64 liiget Valgamaalt, Võrumaalt ja Põlvamaalt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD