Kolmes liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest

Eesti teedel juhtus reedel kolm tõsisemat liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest – nende seas ka 7-aastane koolipoiss.

Esimene õnnetus juhtus kella 7.46 paiku Tallinnas Luha ja Virmalise tänava ristmikul, kus 65-aastane mees sõitis Škoda Superbiga otsa 7-aastasele poisile, kes oli just asunud vöötrada pidi teed ületama, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi viis väikse jalakäija Tallinna lastehaiglasse, kus meedikud talle esmaabi andsid ja kodusele ravile lubasid.

Teine õnnetus juhtus kella 18.54 ajal Harjumaal Vasalemma vallas Rummu alevikus Keila-Haapsalu maantee 17. kilomeetril, kus Toyota Yarise roolis olnud purjus 48-aastane naine ei andnud teed Mazda 3-le, mida juhtis 29-aastane naine. Kiirabi viis Mazda juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 22.59 ajal Põlva vallas Põlva-Saverna maantee 2. kilomeetril, kus 22-aastane naine kaldus Audi A4-ga libedal teel vastassuunda ja sõitis sealt edasi vasakule teelt välja. Kiirabi viis autos viibinud 21-aastase mehe Põlva haiglasse kontrolli. Ees olid autol all suverehvid ja taga lamellid.

"Maad on võtnud pimedus ning politsei soovitab inimestel üle vaadata, kas neil on helkur olemas," paneb maanteeamet liiklejaile südamele. "Kui sinul on helkur, siis vaata, kas ka sinu sõber, lähedane, laps ja kolleeg on end säravaks teinud. Pea meeles, et teed ületades tuleb alati veenduda selle turvalisuses."

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta laupäeva hommikuks uusi teateid ei laekunud. Jätkuvalt on kaotsis Põhja prefektuurist ärandatud must 2006. aasta Volkswagen Touareg riikliku numbrimärgiga 941BLV.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD