Eeloleva nädala hall sügisilm toob nullilähedasi temperatuure

Hoolimata madalrõhkkonna hääbumisest jääb eeloleva nädala esimeses pooles taevas halliks, tuues nappi päevasooja.

Esmaspäeval madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid jääb Läänemere äärde tiirlema. Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, sisemaal võib sekka ka lund tulla. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -3 kraadi +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, sisemaal võib sekka ka lund tulla. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Teisipäeval jätkub madalrõhkkonna nõrgenemine ja kaugenemine. Öösel on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vähest vihma, lörtsi või lund, sadu on peamiselt rannikul. Puhub valdavalt idakaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vähest vihma, lörtsi või lund. Seejuures esineb sadu peamiselt rannikul. Puhub valdavalt idakaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond hääbub ning kohatisi lume- ja lörtsihooge esineb eelkõige rannikualadel. Öösel on pilves selgimistega ilm. Lörtsi või lund sajab peamiselt rannikul. Puhub kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Peamiselt rannikul sajab lörtsi või lund. Puhub kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD