Eeloleva nädala esimene pool jätkub tormiste tuultega

Fotod: ANDREI JAVNAŠAN/Võrumaa Teataja

Eeloleva nädala esimese poole tsükloniparaad toob jätkuvalt tormiseid tuuli ja sademeid.

Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega Eesti kohale. Ilm on pilves selgimistega. Sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka lund, hommikuks sajuvõimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 15, öö hakul puhanguti kuni 20 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab enamasti veidi lörtsi. Tuul pöördub loodesse 4-10, saartel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +1, saartel ja rannikul kuni +3 kraadi.

Teisipäev tuleb tõusva õhurõhu foonil kohatiste lörtsi- ja lumehoogudega. Öösel on pilves selgimistega ilm, kohati sajab lörtsi ja lund. Puhub loodetuul 5-11, saartel puhanguti 15 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saartel ja rannikul on õhutemperatuur 0 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja lund. Puhub läänekaaretuul 5-11 m/s. Õhtul tugevneb edelatuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 17-20 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni 0, saartel ja rannikul kuni +2 kraadi.

Kolmapäeval jõuab Läänemere äärde uus madalrõhkkond. Öösel pilvisus tiheneb. Sajab lörtsi ja lund, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, puhanguti 15, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni +5, Ida-Eestis -5 kuni 0. Hommikuks tõuseb õhusoe kuni +4 kraadini. Kolmapäeva päev tuleb pilvine. Sajab vihma ja lörtsi. Lõuna-Eestis puhub edelatuul 5-12, Liivi lahe ümbruses puhanguti kuni 20 m/s, Põhja-Eestis pöördub tuul kirdesse ning nõrgeneb 4-10 m/s. Sooja on 2-6, saartel kuni 8 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD