Lähipäevade ilm pakub nii pluss- kui ka miinuskraade

Lähipäevade ilm pakub nii pluss- kui ka miinuskraade ning sajuhooge, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on enamasti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, öö hakul Ida-Eestis ka lund. Puhub lõuna- ja edelatuul, öö hakul mandril kagutuul 5-11, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +6 kraadi, öö hakul on Ida-Eestis kuni -2 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal saju võimalus väheneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +6 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunatuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunatuul 7-12, rannikul puhanguti 17, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis lund. Puhub lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis lund. Puhub lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +3 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD