Lähipäevadel talvekülma veel oodata ei ole

Võrumaa Teataja

Ilmateenistus lähipäevadel veel talvekülma ei prognoosi, vaid lubab nii mõnelgi pool plusskraadide jätkumist.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Saartelt vihma ja lörtsina algav sadu levib hommikuks Kirde-Eestisse. Sisemaal läheb sadu üle lörtsiks ja lumeks. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul vahemikus 0 kuni -6 kraadi, saartel kuni +2 kraadi, vastu hommikut tõuseb vahemikku -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal kagu pool sajuvõimalus väheneb. Puhub kagu ja lõunatuul 5-11, puhanguti 15, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse ja tugevneb rannikualadel 8-13, puhanguti 20 m/s. Sooja on 1-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma, hommikul ka lörtsi. Öö hakul puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15 m/s, põhjarannikul puhanguti kuni 20 m/s, pärast keskööd pöördub tuul läände ja loodesse ning nõrgeneb 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks vahemikku -1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool enamasti lörtsi, pärastlõunal sadu lakkab. Edelatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 8-13, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks vahemikku -3 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal hakkab alates saartelt lund ja lörtsi sadama. Puhub kagutuul 7-12, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD