Kaitsevägi sai juurde 52 nooremveeblit

Täna andis kaitseväe ühendatud õppeasutuste lahingukool Võrus peetud rivistusel 52 vanemallohvitseride põhikursuslasele kätte nooremveebli auastme ja 30 keskastmekursuslasele kursuse lõputunnistuse.

Kaitseväe ühendatud õppeasutuste ülema ülesannetes kolonelleitnant Avo Veske sõnul peaksid õppurid oma õpingutega jätkama. „Ärgu jäägu see viimaseks sammuks teie haridusteel. Õppige edasi, tehke järgmine samm oma sõjalises hariduses,“ ütles kolonelleitnant Veske lahingukooli kursuslastele.

Lahingukooli õppureid tervitas ka kaitseväe veebel ülemveebel Siim Saliste, kes soovis õppuritele edu edasiseks teenistuseks.

KVÜÕA lahingukooli vanemallohvitseride põhikursuse õppurid on tänaseks läbinud täies mahus üldised õpingud ning suunduvad edasistele õpingutele erialakoolidesse ja teenistuspraktikale. Lahingukooli vanemallohvitseride keskastmekursus on läbinud õppekava täies mahus ning lõpetab õpingud Lahingukoolis, suundudes tagasi oma teenistuskohta.

Võrus paiknevas kaitseväe ühendatud õppeasutuste lahingukoolis koolitatakse vanemallohvitsere ja reservohvitsere. Kooli õppetöö on jaotatud erinevateks kutse- ja täiendusõppekursusteks.

Comments  
  +2

Quoting Häid jõule:

ka nõukogude inimestele!
https://www.youtube.com/watch?v=oULuDBpB3iE


Usupühad mine soovi usklikele.
  -4
ka nõukogude inimestele!
https://www.youtube.com/watch?v=oULuDBpB3iE
  +5
Huvitav meil üks Valga poiss rääkis Lätis ei olevatki ajateenistust, kas on tõsi. Mida see eesti kardab siis, nagunii meid lüüakse tümaks.
  +8

Quoting to Raiko:

kes ei taha toita oma kaitseväge, hakkab toitma võõrast armeed


Mina ja sina toidame kaitseväge, ikka maksumaksja.
  -10
kes ei taha toita oma kaitseväge, hakkab toitma võõrast armeed
  +6
Ah, et nüüd antakse juba noorem jebiljee paguneid. Kui mina oiln sundajateenistuses anti ainult noorem seersat. No mis krdi allohvitser, olen suur ohvitser keda ma kamandama hakkan, kodus naist ja lapsi või.Täielik Jämejala värk,mida ma sellest olen saaud, et sellise k e p i kätte sain, kuhu ma lonkan nende pagunitega. Seal mõni jobukene jääb jah teisi k e p p i m a tahab suur kindral olla. Tehke nendele kes suured sõjardid tahavad olla. Heaküll ma saan aru sundajateenistusest mis on igas riigis aga ma ei saa aru kaitseliidust. Milleks selline organisatsioon. Raha raiskajad üks hullem kui teine, vaadake neid naisi milliste koljuehitustega. Õudne prügikast. Okei, pean ära tööle minema. Tehke siis lollusi edasi kahuri liha.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD