Telesaade "Inglite aeg" tõi vähiravifondi 128 476 eurot

Foto: Külli Rummel / TV3

TV3 heategevussaade "Inglite Aeg" kogus viie abivajaja toetuseks kokku 321 190 eurot, millest vähiravifondi "Kingitud elu" laekus kahe inimese ravi jätkamiseks 128 476 eurot.

18. detsembril eetris olnud "Inglite Aeg" kogus annetusi viiele abivajajale, kellest kahe ravi - pereisa Erik ja vanaema Irene - toetab vähiravifond “Kingitud elu”, teatas fond neljapäeval BNS-ile. Fondi lisandub 128 476 eurot, mis kindlustab mõlemale ravi jätkumise. 

Tartus elav pereisa Erik on viimastel aastatel kopsuvähi küüsis. Tema ravi haigekassa ei toeta, kuid vähiravifond rahastab seda igakuiselt juba kaks aastat. Ravi jätkub ning toetus kindlustab, et Eriku tütardel Karmelil ja Marionil on jätkuvalt isa ning Margitil abikaasa.

Pärnu vanaema Irene vaevleb viimase staadiumi kopsuvähi küüsis. Tema ravi asus vähiravifond toetama sel sügisel. Naine unistab, et saaks näha oma lastelaste Andri ja Janelle suureks kasvamist ning veeta võimalikult palju täisväärtuslikke päevi oma ainsa tütre Helina kõrval.

"Täname kõiki annetajaid, TV3 meeskonda, kõiki saates osalenud muusikuid, igat panustajat. Üheskoos kinkisite abivajajatele nii hinnalise lootuse ja erilise jõulurahu, aja oma lähedastega ning võimaluse muretult keskenduda tervise hoidmisele ja parandamisele,” ütles fondi tegevjuht Katrin Kuusemäe.

“Inglite aeg" lõi sel aastal rekordi, kogudes viie abivajaja toetuseks kokku 321 190 eurot.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD