Siseturvaliseuse juhid tänasid vabatahtlikke ja nende toetajaid

Aasta abipolitseinike rühma aunimetuse sai politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri Kagu politseijaoskonna Võru abipolitseinike rühm. Tegemist on silmapaistva abipolitseinike rühmaga, mida iseloomustab suur panus ennetustöösse, noorte liikmete lisandumine ja kaasalöömine piirivalvelises tegevuses. Võrumaa koolides on nad noori rattureid õpetanud turvaliselt liiklema. Samuti on nad koolide ümbruses viinud läbi aktsiooni „Helkuriga sõbraks!“. Et neil abipolitseiniku töö tõesti silma särama paneb, näitab seegi, et kolm rühma liiget on politseiteenistusse asunud, kirjutab Siseministeerium.

Eesti siseturvalisuse eest vastutavate ametkondade juhid tänasid teisipäeval abipolitseinike, vabatahtlike päästjate ja merepäästjate rühmi ning nende toetajaid, kes paistsid lõppenud aastal oma tegevusega silma.

Aasta abipolitseinike rühma aunimetuse sai politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri Kagu politseijaoskonna Võru abipolitseinike rühm, teatas siseministeeriumi pressiesindaja BNS-ile. Parim vabatahtlik merepäästeühing on aga Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm, mille merepäästevõimekus ulatub Nõva lahest Virtsu sadamani. Parimaks vabatahtlikuks päästekomandoks osutus Kambja vabatahtlik päästekomando, keda iseloomustab pikaajaline ja pühendunud töö turvalisuse tõstmisel kogukonnas. 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD