Nädala lõpp toob üle pika aja plusskraadid

FOTO: Aigar Nagel

Alanud nädalal läheb ilm järk-järgult soojemaks ning nädala lõpus on oodata üle pika aja ka väheseid plusskraade.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 4-10 m/s. Külma on 9-13, rannikul kohati -5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel puhanguti 14 m/s. Külma on 2-6 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lumesadu levib Lõuna-Eestist põhja poole, paiguti võib kergelt tuisata. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel puhanguti 12-15 m/s. Külma on 3-8 kraadi. Päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel puhanguti 12-15 m/s. Temperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab lund ja lörtsi, on jäidet. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Laupäeval jääb Skandinaavia kohale nõrgenev madalrõhkkond ja selle lohk ulatub ikka Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi. Tuul on mõõdukas, puhub öösel kagust, päeval pöördub lõunasse ja edelasse. Õhutemperatuur on öösel vahemikus 0 kuni -5, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva ööks saab üürikeseks mõjusamaks idapoolse kõrgrõhkkonna serv. Kohati sajab nõrka lund. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval laieneb üle Läänemere madalrõhkkonna serv. Kohati sajab kerget lund, õhtul jõuab saartele tihedam lume- ja lörtsisajuala. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku 0 kuni +2 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD