Nädala lõpp pakub kohati kuni 13 miinuskraadi

FOTO: Aigar Nagel

Nädala lõpp pakub öösiti kohati kuni 13 miinuskraadi, päeviti on aga oodata väheseid plusskraade, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s. Külma on 7-13, saartel ja läänerannikul 2-6 kraadi. Päeva on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, lörtsi ja ka lund. Puhub edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 4-9, hommikupoolikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +2 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi ja lund. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, põhjarannikul pöördub tuul kirdesse ja tugevneb 6-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD