Eeloleva nädala keskpaik toob paiguti kümmekond soojakraadi

FOTO: Aigar Nagel

Pärast tuulist nädalaalgust toob kolmapäev Kagu-Eestis kuni 11 soojakraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm – sajab lörtsi ja lund ning Ida-Eestis ka vihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Ida-Eestis ka vihma. Tuul pöördub loodesse ja läände mandril 4-9, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 17, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, Ida-Eestis kuni +6 kraadi.

Teisipäeva öösel Lääne-Eestist alates pilvisus hõreneb. Mitmel pool sajab lund, hommikuks sadu lakkab. Puhub loode- ja läänetuul 5-12 saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lund. Puhub lõunakaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, Põhja-Eestis -4 kuni -9 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal hakkab saartelt alates vihma sadama. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Sooja tuleb on 3-8, Kagu-Eestis kuni 11 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD