Lähipäevad pakuvad nii öösel kui päeval valdavalt plusskraade

Võrumaa Teataja

Lähipäevad pakuvad nii öösel kui päeval valdavalt plusskraade ning õhusooja maksimum ulatub 15 kraadini, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Mitmel pool on udu. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning puhub 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, õhtupoolikul langeb temperatuur kohati 0 kraadini.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega, vaid enne keskööd on mandri idaosas pilvine ja kohati sajab lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, öö hakul sisemaal puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul kuni 18 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-9, saartel puhanguti 12-14 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Sajuta. Puhub edela- ja lõunatuul 4-9, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15, tuulepealsel rannikul 5 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD