Elektri hind võib lähiaastatel märkimisväärselt tõusta

Pixabay

Eesti Energia teatel võib elektri hind seoses Eesti elektrisüsteemide reservvõimsuste vähenemisega lähiaastate talveperioodidel märkimisväärselt kasvada.

Eestis tuleks hakata ette valmistama elektrisüsteemi reservide kindlustamist 2020. aastaks ja edaspidiseks, sest vastaval juhul võib kasvada Eesti sõltuvus naabersüsteemidest ning elektri hinnad võivad tõusta eelkõige talveperioodidel võrreldes käesoleva aastaga märkimisväärselt kõrgemaks, kirjutavad Eesti Energia nõukogu esimees Väino Kaldoja ja juhatuse esimees Hando Sutter rahandusministeeriumile, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile, riigikogule ning Eleringile.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -3
Mis te jamate keskerakond tõstis maksuvaba tulu 500 euroni, puhtalt kädesse.
  +3

Quoting ohmoon:

Paika tõsteti jah.Mui 50 rutsi.Ennem jäi peale maksude elamiseks 50 rutsi,nüüd jääb 100.

Seega palgatõus 100 %.
  +2
Paika tõsteti jah.Mui 50 rutsi.Ennem jäi peale maksude elamiseks 50 rutsi,nüüd jääb 100.
  +1
Vaadake oma arveid - elekter on seal väike osa, 2/3 teenustasu
  +6
Aeg petrooliumilambid välja otsida.
  -8
Palka ka tõstetakse ju , mis te hädaldate ? Kokkuvõttes ikka jäâb sama palk kätte :lol: :P
  +5
tra ja siis loed kasumeid krr tra kus see riik ikka tõmbab endale vett kaela. rämedalt kettasse ajab juba see tõus igas sektoris
  +6
Ostame siis Venemaalt odavat elektrit, kui ise ei suuda ja ei taha. Egas rahvas ole lüpsilehm, keda saab lõpmatuseni ....Kui hinnagraafikuid vaadata, siis siiani ikka olnud kogu EU ala elekter meite omast odavam (mõtlen võrguteenus+elekter). Kuna muidu oleks paistnud hirmsa röövimisena, siis lahutati võrk ja elektri maksumus.
  +8
Muidugi tõuseb kui selle asemel, et teha investeeringuid kodumaale, viiakse raha kõrbesse ja veel ei teha kuhu. Lausa kuritegelik käitumine. :D
  +4
Mingil ajal lubati ju ala ndada ja nüüd jälle! Eesti on ju oma maksupoliitikaga maailma juht figuur ja ikka veel toidukaupade hinnad on laes,euroopaliidu kõrgemad. Eestivalitsus loobuge palun oma hulludest eesmärkidest!
  +9
Siiani kasutate rahva rahaga loodud alajaamu ja võrguühendusi.Makske ühismajandite ajal ehitatud liinid ja alajaamad rahvale kinni,mida lüpsata tänaseni ilma süümepiinateta.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD