Eeloleval nädalal on oodata sooja päiksepaistelist ilma

Algaval nädalal on kõrgrõhkkondade toel tulemas soe ja päiksepaisteline kevadilm.

Teisipäeva öösel riivab Eestit korraks põhja poolt mööduv madalrõhulohk, mis toob küll jahedamat õhku, kuid sajupilved siia ei ulatu. Ilm on selge või vähese pilvisusega ja sajuta. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval taastub kõrgrõhkkonna mõju ning ilm on selge või vähese pilvisusega ja sajuta. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kohati 10 kraadi.

Kolmapäevast nädala lõpuni määrab Eesti ilma sademetevaba kõrgrõhuala. Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub idakaaretuul 5-10 m/s. Sooja on 14-18, rannikul paiguti 10 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 4-10 m/s. Sooja on 4-10 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 4-10, õhtul saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 16-21, rannikul kohati 11 kraadi.

Reede tuleb sajuta. Puhub nõrk lõunakaaretuul, sooja on öösel 2-7 kraadi, päeval 17-21 kraadi, meremõjuga rannikul aga veidi jahedam.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD