Menu

.      

Bingo Loto suurvõit läks Harjumaal elavale eakale mehele

vtBingo Lotoga 4. juulil 408 494,86 eurot võitnud õnnelikuks mängijaks osutus Harjumaal elav kuuekümnendates eluaastates mees.

Võidust sai mees teada, kui talle Eesti Lotost helistati. Kuna telefoni teel võidusummat ei öeldud, ei olnud mehel sellel hetkel ka erilisi emotsioone, rõõm lotovõidust tuli siis, kui internetist võit ja võidusumma üle kontrollitud said. Võitja abikaasa sõnul usub ta võitu alles siis, kui see on pangaarvele laekunud ning seetõttu ei tulnud ta ka kaasa võitu vormistama. Mida võidetud suure rahasummaga tegema hakatakse, ei ole veel otsustatud, teatas Eesti Loto pressiesindaja.

Kuna telefonikõne ajal oli võitjal parasjagu käsil muruniitmine, siis esimese emotsiooni põhjal esimene asi, mida võiduraha eest osta, et elu lihtsamaks muuta, on murutraktor. "Oma osa saavad kindlasti lapsed laenude ja liisingute tasumiseks ja osaliselt on plaan võidusumma ka investeerida. Reisida mees ei armasta, küll aga võib abikaasa valida reisi sinna, kuhu süda soovib," vahendas pressiesindaja lotovõitja sõnu.

2012. aasta viie esimese kuuga maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks üle 3,2 miljoni euro. Võitudena maksis Eesti Loto viie kuuga välja ligi 9,4 miljonit eurot.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD