Eestis toimub uue Batmani-filmi esilinastus hoolimata USA sündmustest

Tallinnas Solarise kinos toimub laupäeval uue Batmani-filmi "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises") esilinastus hoolimata sellest, et Ameerika Ühendriikides Colorado osariigis Auroras tappis gaasimaskis mees sama filmi esilinastusel 13 inimest.

Solarise kino kommunikatsioonijuht Tanel Tatter ütles BNS-ile, et filmi levitaja Acme poolt ei ole tulnud seoses traagiliste USA sündmustega mingeid ettekirjutusi filmi linastumiseks ning Solarise kino on otsustanud esilinastust mitte edasi lükata.

"Elu läheb edasi ja me otsustasime oma plaanidesse muudatusi mitte teha," lausus Tatter.

Uue Batmani-filmi "Pimeduse rüütli taastulek" esilinastus toimub laupäeval Tallinnas Solarise kinos. Kino kodulehel olevas infos on kirjas, et külastajad võiksid kanda maske ja kõige originaalsem külastaja saab auhinna.

Gaasimaskis ja musta riietunud mees avas ööl vastu reedet USA-s Colorado osariigis Denveri eeslinnas Batmani-fänne pungil täis kinosaalis tule ja tappis viimastel andmetel vähemalt 13 inimest.

Filmi esilinastus Pariisis jäi reedel seoses traagilise sündmusega ära. Prantsusmaa pealinna luksuslikul Champs-Élysées' puiesteel asuva kino ees rulliti reedel punane vaip kokku ja kinomaja esilinastuse puhuks kaunistama pandud suur mask võeti fassaadilt ma


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD