Kaitsevägi korraldab vigastatud sõduritele perepäevad

Kaitseväe tugikeskus koostöös Vigastatud sõjameeste ühinguga korraldab vigastatud kaitseväelastele perepäevad, mille käigus pakutakse viieteistkümnele vigastatud kaitseväelasele koos pereliikmetega kolme päeva jooksul erinevaid tegevusi.

Kolmepäevasel üritusel saavad vigastatud kaitseväelased koos oma pereliikmetega matkata merel kajakitega, sõita mootorpaadiga, õppida sukelduma, proovida kalapüüki võrguga ning meisterdada käsitöökojas, teatas kaitseväe peastaabi pressiesindaja BNS-ile. Samuti võisteldakse sportpüssi ja vibu laskmises. Perepäevadel tutvustatakse kaitseväelastele ka invaspordi võimalusi ja vajadusel nõustab nii kaitseväelasi kui nende pereliikmeid psühholoog.

"Perepäevade eesmärk on anda vigastatutele ja nende lähedastele võimalus kogemuste vahetamiseks. Paljudel on rääkida oma edulugu, kuidas vaatamata algsetele raskustele elavad vigastatud nüüd koos oma lähedastega igati täisväärtuslikku ja normaalset elu," ütles kaitseväe tugikeskuse juhataja Andres Siplane.

Kaitseväe tugikeskus on perepäevasid, kus jagatakse sõdurite lähedastele teavet missioonipiirkonnas teenijate psühhosotsiaalse toetuse ja nendega suhtlemisvõimaluste kohta, korraldanud sel aastal viieteistkümnel korral. Samuti on kuuel korral korraldatud vigastatutele teatrikülastusi.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD