Menu

.      

Swedbanki mobiilipanga kasutamine on kordades kasvanud

Möödunud aastaga võrreldes on Swedbanki mobiilipanga külastused tänavu kasvanud viis korda äriklientide ja kolm korda eraklientide osas.

Juunikuus ületasid mobiilis tehtud maksed esmakordselt panga kontorites tehtud maksete hulka, kui kontorites tehti kokku ligi 46 000 makset ja mobiili kaudu ligi 47 000 makset, teatas Swedbank.

Swedbanki e-kanalite operatsioonide juhi Erkki Saarniidu sõnul on mobiilsete maksete kasvavat trendi märgata olnud juba mõnda aega. "Suvi ja puhkuste aeg on mobiilipangandusele ainult hoogu juurde andnud ja näiteks juunis ületas Swedbanki mobiilirakenduste allalaadimiste arv juba 53 000 piiri," märkis Saarniit. Ta lisas, et peamiselt vaadatakse mobiilis kontojääki ja tehakse makseid.

Saarniit prognoosis, et mobiilsete pangateenuste kasutuse kasv jätkub ja kõrgeid kasutajanumbreid on näha ka pärast puhkuste perioodi lõppu.

Iga neljas Swedbanki mobiilipanga klient kasutab autentimisvahendina mobiil-ID ning aasta lõikes on mobiil-ID kasutamine interneti- ja mobiilipangas panga andmeil kokku suurenenud ligi 50 protsenti.

Swedbanki mobiilipank on saadaval rakendusena Androidi ja iPhone'i kasutajatele.

20 PÄEVA ENIMLOETUD